Over Clémence Hessels

Vrouwencoach en verloskundige

  Als verloskundige heb ik gemerkt dat vrouwen behoefte kunnen hebben aan extra begeleiding.
  Door onzekerheid, verliezen, traumatische ervaringen of stress kunnen ze, juist in deze periode, tijdelijk uit balans raken en psychische klachten krijgen.

  Om daarvoor extra begeleiding te kunnen bieden heb ik de post HBO opleiding tot professioneel life coach gevolgd bij het ATMA instituut.

  Ervaringsdeskundige als moeder van twee kinderen. 

  Ervaringen

  'Ik heb Clemence als een onwijs fijne coach ervaren.
  Ze is zachtaardig, geduldig, meegaand en wat vooral heel fijn is: heel kalm. Door de fijne sfeer durfde ik mij makkelijk te openen en zij ging hier ook echt in mee. Al snel voelde ik door haar volledige aanwezigheid, dat ik altijd bij haar terecht zou kunnen. Ze komt met de juiste vragen en opdrachten, waar jij zelf de juiste inzichten van krijgt, zonder dat ze het voor je voorkauwt. Ik liep telkens met vertrouwen in mijzelf, een gerust hart en een kalm hoofd de deur weer uit. 
  Annemieke'

  'Clemence heb ik leren kennen tijdens één van mijn ziekenhuisopnames tijdens het laatste stukje van mijn zwangerschap. Ik heb Clemence als een kundige, open, eerlijke, doortastende coachend verloskundige leren kennen. Zij kijkt niet alleen naar de baby, maar ook naar de (aanstaande) moeder. Zij kijkt en luistert ook echt. Zij heeft mij het zetje zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had voor mijn bevalling. Puur door te praten, door te vragen en mij ankers te geven die ik zo nodig had in die periode. Bijzonder is de visualisatieoefening geweest, hierin is Clemence tot de kern gekomen van mijn spanning en onzekerheid. Door deze oefening met mij te doen loste er iets op. Dit had ik zo nodig om met volledige focus de bevalling in te gaan. Nog steeds ben ik Clemence hier heel dankbaar voor. 
  Vriendelijke groet, Jefke'