Vrouwencoach

Lifecoach en vrouwencoach

Hoe ziet jouw leven er uit met meer zelfvertrouwen en kracht?
Misschien herken je het volgende:

  • Je twijfelt  aan jezelf 
  •  Ervaart keuze dilemma's
  • Je vergelijkt jezelf veel met anderen
  • Door je onzekerheid trek je je steeds meer terug
  • De angst om te falen beperkt je in je doen en laten
  • Je piekert veel, maakt je zorgen en bent vaak somber
  • Moeite hebt met het maken van keuze's of je grenzen aangeven.

Je bent niet de enige die zorgen heeft of angstgevoelens ervaart. Nu de wereld op zijn kop staat door de maatregelen en het virus Covid 19 is voor de meeste mensen niet veel meer vanzelfsprekend en kan deze nieuwe situatie veel negatieve effecten op je hebben als mens, moeder, vader, familielid, in vriendschap en in je werk relatie.

Coaching biedt de mogelijkheid een nieuwe evenwicht te vinden in alle bezigheden, gedachtes en gevoelens. Een andere manier  ontdekken die voor jou werkt. Vaak is één sessie al voldoende om verder te kunnen.  Omdat social distancing 1 1/2 meter afstand vraagt bied ik naast indoor sessies ook outdoorcoaching/wandel coaching om je te begeleiden.

Twijfel je of coaching bij je past?
Je kunt me gerust bellen of mailen dan kijken we er samen naar.
Voel je welkom en gesteund.

ervaring

'Ik heb Clemence als een onwijs fijne coach ervaren.
Ze is zachtaardig, geduldig, meegaand en wat vooral heel fijn is: heel kalm. Door de fijne sfeer durfde ik mij makkelijk te openen en zij ging hier ook echt in mee. Al snel voelde ik door haar volledige aanwezigheid, dat ik altijd bij haar terecht zou kunnen. Ze komt met de juiste vragen en opdrachten, waar jij zelf de juiste inzichten van krijgt, zonder dat ze het voor je voorkauwt. Ik liep telkens met vertrouwen in mijzelf, een gerust hart en een kalm hoofd de deur weer uit. 
Annemieke'