Verliesverwerking

Iemand die even met je meeloopt

'Rouw verwerk je niet, je overleeft je verlies en leeft ermee. Mensen proberen hun verlies te overleven. Je komt er niet echt overheen, je neemt het mee in je leven. Vergelijk het met het beeld van je schaduw. Verdriet na verlies gaat je leven lang met je mee, net zoals je schaduw je overal vergezelt. Je schaduw is soms groot en soms klein, soms ligt ze vóór je en soms achter je en dan weer naast je. Soms zie je ze en op andere momenten is ze onzichtbaar. Je kunt een hoek van een straat omslaan en plots ligt je schaduw weer levensgroot voor je voeten. Ze stapt elke stap met je mee.
Zo is het ook met verdriet. Het kan opeens weer levensgroot aanwezig zijn, op een moment dat je het niet verwacht.'
Manu Keirse


Waves Coaching biedt naast rouwverwerking na het verlies van een dierbare ook persoonlijke zorg voor vrouwen en mannen die verlies in de vorm van een miskraam of abortus hebben meegemaakt kort of lang geleden en behoefte hebben aan begeleiding  van een gespecialiseerde verloskundige en coach. Je hoeft niet alles alleen te doen.

In je leven kun je met allerlei verliezen te maken krijgen. Dit brengt je uit je evenwicht, uit balans.
Emoties spelen een rol, niets lijkt meer hetzelfde en inderdaad sta je zoals Manu Keirse  zegt op overlevingsstand. Of je nu te maken hebt met het verlies van een dierbare, van gezondheid, een relatie of baan, je bent geraakt door dit verlies.
Vaak vind je steun in je omgeving, bij je vrienden of familie, je kunt bij hen je verhaal kwijt.
Soms is dat niet voldoende, lukt het je even niet meer alleen en heb je ondanks deze steun behoefte aan professionele verliesbegeleiding. Iemand die je verder helpt, even met je meeloopt.

Als je denkt dat je professionele steun kan gebruiken voel je vrij om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek waarna je kan aangeven of je wel of niet de begeleiding van Waves Coaching wilt.

ervaring

'Clémence heeft mij goed geholpen na het overlijden van mijn man. Via gesprekken en oefeningen heeft dit bijgedragen tot mijn rouwverwerking. Ben haar heel dankbaar.
Mevrouw C.'